Πλανήτης Γη.Είδος Άνθρωπος.Συμπεριφορά:...

Με αφορμή την είδηση των δορυφόρων που συγκρούστηκαν έκανα μια μικρή έρευνα και guess what.Μη με πείτε απαισιόδοξο αλλά δεν έχουμε καμία ελπίδα.Η αν έχουμε είναι πολύ μακριά.Όταν το πετρέλαιο σταματήσει να είναι η κινητήρια δύναμη του πλανήτη θα τα ξαναπούμε.Τα πράγματα δεν πάνε καλά συνάνθρωπε.Κάθε μέρα που περνάει ανακαλύπτω πόσο πάσχουμε.Όχι σαν χώρα.Σαν είδος πάσχουμε.
Αυτή η φωτογραφία εδώ δίπλα είναι αληθινή.Είναι τα σκουπίδια γύρω από την ατμόσφαιρα μας μαζί με τους άλλους 3000 δορυφόρους που είναι σε τροχιά.

Ειλικρινά εύχομαι το 2012 που το ηλιακό μας σύστημα αφήνει πίσω του τις μαγνητικές δυνάμεις του νάνου γαλαξία υδροχόου στον οποίο είμαστε "κάτοικοι" και μπαίνει μέσα στο milky-way οι νέες μαγνητικές δυνάμεις που θα επιδράσουν επάνω μας να μας κάνουν όλους αστρική σκόνη.Δεν υπάρχει σωτηρία.






























Αφού όλα αυτά στο βωμό του κέρδους γίνονται και κανείς μας μα κανείς μας δεν πάει να φάει τους πλούσιους (ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ) αυτού του κόσμου ο μόνος τρόπος να έρθει δικαιοσύνη είναι από το σύμπαν το ίδιο.Γαμώτο.



Βέβαια ON THE BRIGHT SIDE νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν για την ανθρωπότητα.Διαστημοκαθαριστής.APPLY NOW FOR THE JOB
6 Responses
  1. Bruce Blaze Says:

    Σύστημα συναγερμού είναι. Πώς πετάς τα τσόφλια για να καταλάβεις αν σε πλησιάζει κάποιος, έτσι και τα σκουπίδια είναι για τους εξωγήινους.


  2. m_stelios Says:

    Bruce: Η αλήθεια είναι ότι δε περίμενα ότι θα έβλεπα αυτή την εικόνα.


  3. R2-D2 Says:

    Πραγματικά ανησυχητικές φωτογραφίες... Έτσι όπως πάμε, συνάνθρωπε, ο διαστημοκαθαριστής μοιάζει πράγματι με το επάγγελμα του μέλλοντος!


  4. m_stelios Says:

    R2-D2: Άστα να πάνε αν υπάρχει εξωγήινη ζωή είμαστε reality show στα δια γαλακτικά κανάλια!


  5. suncitizen Says:

    Προσωπικά πιστεύω ότι θα την πατήσουμε από το περιβάλλον και όχι από το τέλος του πετρελαίου, ούτε από τις μαγνητικές ή βαρυτικές δυνάμεις του Milky Way!
    Φοβάμαι ότι η συνεχιζόμενη καταστροφή του περιβάλλοντος σύντομα θα προκαλέσει τόσο μαζικές αλλαγές που ίσως προκληθεί μαζικός αφανισμός μας...


  6. m_stelios Says:

    Έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα γίνει από το ίδιο σύμπαν κάποια στιγμή.Καλύτερα να πάμε από κάτι που δεν ήταν στο χέρι μας θα πονέσει λιγότερο πιστεύω.Καλώς ήρθες suncitizen.