Αγροτιά ΟΛΕ


Να κοπεί η Ελλάδα στα δύο ρε φίλε ναι γουστάρω συμπαράσταση στους αγρότες ΡΕ.Αν πεινάνε οι αγρότες θα πεινάμε και εμείς.Κάτω οι έμποροι.Δε μπορείς εσύ κύριε έμπορα που κάνεις το μεσάζοντα να πληρώνεις 2 ευρώ το κιλό το καλαματιανό λάδι στον αγρότη και να το πουλάς 8.Αλλά έτσι είναι άμα δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας και κοινωνία δικαίου τι περιμένεις.Καλά μιλάμε τα έχω πάρει στη κράνα.Είναι δυνατόν να πληρώνουμε σε μεσογειακή χώρα 3 ευρώ τα λεμόνια και μάλιστα Αργεντινής;

Αλλά φίλε αγρότη φταις και εσύ.Ναι μαλάκα μου φταις γιατί όταν σου δώσανε την επιδότηση την έφαγες σε 4χ4 Datsun 2.500 κυβικά το οποίο σήμερα είναι πεντακάθαρο καθώς σε χωράφι δεν το έβαλες ποτέ και το μοστράρει ο κανακάρης σου στο καφενείο του χωριού και έχεις αλλοδαπούς να σου δουλεύουν τα χωράφια αντί να βάλεις τη φαμίλια να τα δουλέψει την έχεις δει ακτήμονας σατράπης.Φταις γιατί δήλωνες 19 τόνους παραγωγή έβγαζες 5 και έπαιρνες λεφτά για 19 πάλι.Γι' αυτό σου βάλανε και το πλαφόν μετά.
Έλληνα μπαγαπόντη μου εσύ.

Άντε βρε και καλή πορεία στο δρόμο.Πάρε και χοντρά μπουφάν εκεί στην εθνική το βράδυ πιάνει αγιάζι!
6 Responses
  1. Ανώνυμος Says:

    Βρε δεν έχεις άδικο με τις επιδοτήσεις, αλλά αν δεν κάνουν κι αυτό θα πεθάνουν. Φτάνει πια κι αυτή η καραμέλα.

    Δεν γίνεται να δουλεύει όλη η φαμίλια όπως λες όλη τη χρονιά (που αν γαμηθεί ο καιρός, πάει άπατη η σοδειά) νερά, ποτίσματα, κλαδέματα, οργώματα, λιπάσματα, μαζέματα και να έχει το λάδι στον έμπορα 1.80.

    Και στην τελική μου τι δίνει κι εμένα να θεωρούν τος αγρότες παρακατιανούς. Δηλ αυτοί δεν έχουν ανάγκες; Μόνο εμείς έχουμε ανάγκη να πηγαίνουμε το σινεμά και το μπουζούκι μας και να αγοράζουμε τα ταμπελάκια στις κολότσεπες;

    Ελεος. Ας βάλουμε λίγο μυαλό καποτε κι ας σταματήσουμε να βλέπουμε μόνο ότι μικρό βλέπει το μικρό μας μυαλό.

    Οργισμένη! (φάνηκε μάλλον) :))Καλημέρα σας!


  2. m_stelios Says:

    Freedula Δεν έχεις άδικο για τη καραμέλα αλλά καιτα ρίχνω στον έμπορο και εγώ αλλά ας μη ξεχνάμε ότι εγώ από τα Σέρρας που είμαι ο νόμος βάφεται όλος μπλε από τους αγρότες.Να γαμήσουν τον μεσάζοντα όχι τον αγρότη αλλά και ο αγρότης να τα ρίξει τα λεφτά στο χωράφι όχι στη μόστρα!


  3. Ανώνυμος Says:

    Σύμφωνοι και πάλι. Αλλά σκέψου οτι με μέσο όρο επιδότησης 2000 ευρώ, μην μιλάμε για αξιόλογη επένδυση. Αυτοί που παίρνουν 20.000 επιδότηση και αγοράζουν τζιπ για μόστρα ειναι οι ελάχιστοι.

    Και πλέον έχουμε καταντήσει ξεφτύλα λέγοντας πόσα πρέπει να πάρει από αποζημιώσεις, ενώ τα προιόντα τα δίνουν σε εξευτελιστικές τιμές. Τα πορτοκάλια σταμάτησαν να τα πουλάνε. 1 ευρώ έχουν οι τσίχλες και 10 λεπτά τα φρούτα. Για όνομα σε αυτό το κράτος του παραλόγου. Λογικό δεν είναι μετά να προσπαθούν ότι αρπάξει ο κ... τους;


  4. Bruce Blaze Says:

    Είναι παράλογη η χώρα όλη. Δεν δουλεύει τίποτα!!
    Το πρόβλημα είναι κοινωνικό και πολίτικο.
    Το ξαναλέω η γένια του πολυτεχνείου έδιωξε την χούντα και από το 1990 και μετά έχει αρχίσει να καταστρέφει την Ελλάδα.
    Σκεφτείτε το αυτοί που ήταν στο πολυτεχνείο είναι από το 1990 (Κάποιοι και από νωρίτερα) στην εξουσία και στα πολίτικα δρώμενα και οδηγούν την χωρά πιο βαθιά στην σαπίλα.


  5. Ανώνυμος Says:

    Θα μπορούσαμε πολλοί να δίνουμε αυτή τη ν μάχη με την γη καθημερινά;
    Μην μπερδεύουμε τους γεωπαλεστές με τους εισοδηματίες. Μεγάλος κόπος και η οικονομία μας θα έπρεπε να τους προσέχει ιδιαίτερα. Αντίθετα τους πέτα στα χωράφια που πολλοί τα νοικιάζουν από τους DATSUN 2500. Πολύ μου αρέσει που αυτή η κάστα μπορεί να συνεννοηθεί μεταξύ της.

    Η freedula με κάλυψε.


  6. xaos Says:

    Εχουν δίκαιο οι αγροτες και καλα θα κάνουμε να είμαστε δίπλα τους.