Η ζωή στο κέντρο

Καλό βράδυ!Θα τα πούμε να προσέχεις!

03:00 χτυπάει το κινητό.

"Έλα ρε μαλάκα τι έγινε;Έπαθες κάτι;"
"Ρε φίλε κάτι έχει γίνει έξω γίνεται της πουτάνας όλοι παίζουν ξύλο.Πατησίων περνούσε ένας με μηχανάκι δίπλα από ένα μπάτσο και τον κλώτσησε στη ψύχρα!"
".....?"

Κυριακή

"Έλα ρε σι έχουν αγώνα στη Νίκαια τα παιδάκια που προπονώ στο Basket.Περάστε μια βόλτα!"
"Θα το συζητήσω με τη γυναίκα και αν είναι...!"

Ανοίγω την τηλεόραση.
ROFL!

Δίπλα από το σπίτι μου στη Πατησίων γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ!Μα τι διάολο έγινε;Ποιος αγώνας και καφές έξω γίνεται πόλεμος!

Σκότωσε ένας αστυνομικός ένα 16χρονο.Μιχάλης νούμερο 2;Τι σκατά!Οι υπουργοί υποβάλουν παραίτηση, η αντιπολίτευση λέει τις μαλακίες της για το κράτος που δεν έχουμε πάλι συνηθισμένα πράγματα.Ή όχι;
Κάτσε τα σπάνε και σε άλλες πόλεις!Αυτό και αν είναι καινούργιο...


Δύο εκδοχές μέσα στο μυαλό μου αγαπητέ συνάνθρωπε.

Εκδοχή 1η)

Τα τελευτέα 5 χρόνια μας πηδάνε κανονικά.Φόροι κόντρα στους φόρους, ακριβά τρόφιμα, ακριβά φρούτα, μολυσμένο λάδι,μολυσμένο κρέας, εισπρακτικές πολιτικές από την αστυνομία γάμα μας.ΕΤΥΧΕ και ένας μπάτσος σκότωσε ένα παιδάκι.Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.Και έτσι έγινε.Βγήκες και τα έσπασες όλα γιατί δε πήγαινε άλλο και θα συνεχίσεις για να χεστούν επιτέλους επάνω τους όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!


Εκδοχή 2η)

Τα τελευτέα χρόνια τους πηδάμε κανονικά.Φόροι κόντρα στους φόρους, ακριβά τρόφιμα, ακριβά φρούτα, μολυσμένο λάδι,μολυσμένο κρέας, εισπρακτικές πολιτικές από την αστυνομία.Παρόλα αυτά η κουτάλα δεν είναι γεμάτη βγήκαν και siemens,Βατοπαίδιο στη φόρα πως θα γίνει να τους φάμε και άλλα και αν όχι τουλάχιστον να πληρώσουμε την Ε.Ε. ρε παιδιά μη μας κόψουν και τους πόρους.Κάτι πρέπει να γίνει για να περάσουμε και άλλους νόμους να ξεχαστούν τα σκάνδαλα και να βγουν οι γνωστοί μας άγνωστοι από τις νεολαίες που κατευθύνουμε να τα σπάσουν όλα παντού και να περάσουμε νύχτα τους νόμους.

Κάπου στη μέση ίσως είναι η πραγματική αλήθεια.






Δε ξέρω τι λες συνάνθρωπε εσύ, εγώ δυστυχώς επιβεβαιώνομαι μέρα με τη μέρα ότι γεννήθηκα στην πιο λάθος και δύσκολη εποχή.Έπεται συνέχεια.
4 Responses
  1. Bruce Blaze Says:

    Κάπου στην μέση αλλά δεν πάει άλλο έχουμε γίνει όλοι υποκριτές. Είμαστε βολεμένοι λίγο πολύ και δεν κάνουμε τίποτα. Γιατί χάνουμε από κάπου, αλλά κερδίζουμε από αλλού. Ικανοποιούμαστε αφήνοντας τους άλλους να μας αυνανίζουν αντί να τα γαμούμε όλα!! Πρέπει να αλλάξουμε την κοινωνία μας !!!


  2. m_stelios Says:

    Κάποιος μου είπε λες να είναι προβοκάτσια των Αμερικάνων τώρα που φεύγει ο Bush επειδή η ΝΔ δεν τους έκανε κανένα χατήρι τα τελευτέα 5 χρόνια;Διότι το κάψιμο του δέντρου στο Σύνταγμα, το κάψιμο του ΥΠΕΞ το καταλαβαίνω το σπάσιμο και κάψιμο στα μαγαζιά της γειτονιάς όμως όχι.


  3. ioli247 Says:

    ISOKRATHS:
    H Dhmokratia mas autokatastrefetai, dioti katexras8ei to dikaiwma ths eleu8erias kai ths isothtas, dioti ema8e tous polites na 8ewroun thn au8adeia ws dikaiwma, thn paranomia ws eleu8eria, thn anaideia tou logou ws isothta kai thn anarxia ws eudaimonia.


  4. m_stelios Says:

    Τα πάντα ρει και τα πάντα κάνουν κύκλο lady μου.Η διαχρονικότητα οφείλεται στον κύκλο της ζωής!