Ένας χρόνος.Σιγά.

Και ναι επειδή βαριέμαι να κατεβάσω οτιδήποτε τώρα τελευτέα και το αισθάνομαι ακατοίκητο το κεφάλι μου θα χτυπηθώ λίγο μόνος μου παρέα με το παρακάτω τραγούδι.If you feel like it join me.





Από την άλλη πάλι διάβασα τη freedula σήμερα και ζήλεψα.Η μάλλον δε ζήλεψα απλά θυμήθηκα ότι κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν μετά από ένα χρόνο να διαβάζουν την εγκεφαλική σαβούρα που πετάω εδώ μέσα για να ηρεμήσω.Και η αλήθεια είναι ότι αυτά που αφήνω εδώ πέρα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.Όλοι όσοι με διαβάζουν γνωρίζουν όλα αυτά για τα οποία μιλάω.Γνωρίζουν το μεροκάματο, την επαρχία, την μοναξιά, την μυρωδιά της βροχής επάνω στο χώμα, τα ρουσφέτια.Άσχετα όλα αυτά μεταξύ τους αλλά είναι όλα σε ένα καζάνι.Μέρος της καθημερινότητας μας.Μέρος της αναπόλησης του μυαλού μας.

Συνεχίζει να είναι άξιος απορίας ο λόγος που με διαβάζουν.Αφού γνωρίζω πολύ καλά ότι οι περισσότεροι μπαίνουν για να ταξιδέψουν στη blogoσφαιρα.Ποιος θέλει ένα μαλάκα να τους θυμίζει πάλι όλα αυτά που τους εκνευρίζουν και τους τη σπάνε;Εδώ μέσα το παραμύθι sells.Και αρκετά μάλιστα.Έτσι λοιπόν αγαπητέ συνάνθρωπε δε ξέρω τι σε κρατάει ακόμη εδώ μέσα.

Θα μπορούσα να πουλάω παραμύθι και να χαμογελάς.Προτίμησα να χαμογελάς με τον κυνισμό μου, τον αυτοσαρκασμό και το δίκιο μου και μετά να το ρίχνεις στην μικρή μου ηλικία για να αισθάνεσαι καλύτερα.Αλλά επειδή το πήρες προσωπικά και έδωσες αξία σε κάτι που εγώ δεν πολυενδιαφερόμουν σε ευχαριστώ και θα προσπαθήσω να αλλάξω.Μη το πάρεις στραβά.Δεν ενδιαφέρομαι επειδή έτσι είμαι.
Από την άλλη πάλι γνωρίζω ότι η γκρίνια καταντάει γραφική και σε βάθος χρόνου δε μπορείς να γκρινιάζεις συνέχεια διαφορετικά έχεις πρόβλημα.Να δημιουργείς όμως;Σίγουρα αυτό θα είναι μια πρόκληση.Τι λες;
11 Responses
  1. Από τις καλύτερες αναρτήσεις σου.

    Πάει ένας χρόνος ε;

    Το μυστήριο του "γιατί σε διαβάζουν" έχει και μια γοητεία, έτσι δεν είναι;

    Δεν πουλάει το παραμύθι φίλε. Πουλάει η αλήθεια. Πουλάει ακόμα κι όταν είναι κρυμμένη σε ένα παραμύθι.

    Καλησπέρα! :)


  2. ioli247 Says:

    Paei xronos...! :)

    Hsoun to prwto blog, pou mou ypedei3an kai diavasa..! Eixes mia anarthsh gia ta mesa mazikhs metaforas, 8umamai..! Meta zhlepsa, egines aformh na apotupw8w ki egw..

    Sthn poreia, parathrissa oti diaferoume, o tropos sou ap ton diko mou (o tropos grafhs, dia8esh humor, aytosarkasmos, 3erizwma twn oriwn isws..)

    Ma epimenw: katagrafesai hrwika. Vgenoun alh8eies, anasfaleies, fovies me a3ies..! (koines, pistepseme..!)

    Blogs, anwnuma.. ma grammenes isws megales alh8eies..! Allote futrwnoun , an8izoun.. kapote vgazoun agka8ia, kapote louloudia.!


  3. m_stelios Says:

    Άγγελε: Αλήθεια;Κοίτα να δεις που θα ορκιζόμουν ότι είναι από τις χειρότερες μου :)


  4. m_stelios Says:

    Lady: Τα σχόλια σου ήταν πάντα μια ευχάριστη νότα από τη πρώτη μέρα.Ευχαριστώ για την προτίμηση σου!


  5. Takiz Says:

    ναι Άγγελε είναι από τις χειρότερες του :)


    ..............


  6. Ανώνυμος Says:

    Θα συμφωνήσω με τον Άγγελο...
    και θέλω να πω οτι, εγώ προσωπικά, σε διαβάζω επειδή ο τρόπος γραφής σου είναι υπέροχος και ο χαρακτήρας σου, όπως αναδεικνύεται μέσα απο αυτόν, αυθεντικός!:)


  7. m_stelios Says:

    Κάτι τέτοια σχόλια όπως το παραπάνω με κάνουν να χαμογελάω σαν βλάκας...


  8. Ανώνυμος Says:

    Ξύπνησα κι εγώ! Πότε έγιναν όλα αυτά εδώ; Να, είδες για να κάνεις μεγάλες απουσίες;

    Καμιά φορά κι αυτό το γαμημένο το παραμύθι το έχουμε ανάγκη περισσότερο από την ζωή. Κι εύχομαι ολόψυχα αυτό να μην το αισθανθείς ποτέ.

    Το σημαντικό ξέρεις ποιο είναι; Να μπορείς να ακους. Να μπορείς να δέχεσαι ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κι αυτην την μοναδικότητα σου, ίσως όλοι εμείς εδώ να ξεχωρίζουμε.

    Μπορείς να αισθάνεσαι φίλος και με λίγα λόγια. Ο χρόνος είναι σημαντικός για να νιώθεις και να αντιλαμβάνεσαι ότι γίνεται γύρω.

    Επίσης, αν δεν γιορτάζεις ενημέρωσε με να μην ανεβάσω άδικα την ανάρτηση και γίνω ρόμπα.

    Αν πάλι γιορτάζεις, να είσαι γερός και να παίρνεις την ζωή όπως σου αρέσει.


  9. m_stelios Says:

    Freedula...!! ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Το να ακούς είναι μεγάλο προσόν αλήθεια.Ευτυχώς για μένα έχω άνθρωπους να με ακούνε όλη τη μέρα και στο τέλος να μου λένε που πάω στραβά οπότε δε μασάω :P
    όσο για την ανάρτηση τι να σου πω τώρα...Κάνε ότι αισθάνεσαι!


  10. Takiz Says:

    axxaxaxaxaxaxaxa

    Θυμάσαι μλκ!!!!! εεεε????

    axxaxaxaxaxaxaxa
    axxaxaxaxaxaxaxa


  11. patsiouri Says:

    Αστο Freedula...ποτέ δεν πρόκειται να κλέψεις τη θέση της τελευταίας Χρονιαπολλούς από το Πατσιούρι...
    Χρόνια πολλά Στέλιο.
    Και μην αναρωτιέσαι γιατί σε διαβάζουμε.
    Απλώς συνέχισε.
    Ετσι ακριβως.